http://www.nadziejamoja.ovh.org/index.html - strona Krzy¶ka.
http://glejak.pl/forum/index.php - Forum, któremu wiele zawdziêczam...to najwa¿niejsze miejsce, sk±d czerpa³am wiedzê...bez niego nie by³o by programu, walki o Temodal....bez niego Krzysiek móg³by ju¿ nie ¿yæ.....DZIÊKUJÊ za WSZYSTKO DOBRE, CO MNIE TAM SPOTKA£O!!! (równie¿ od Kasi i Oli, Gosia te¿ by³a mi pomocna....równie¿ dziêkujê - mimo wszystko )
Ze z³ych zachowañ, nie tylko moich, wyci±gam nauczkê na przysz³o¶æ , ale gdyby nie one...nie rozwija³abym siê.....dziêki banowi zdoby³am nowe umiejetno¶ci .
http://www.prosalute.info/forum/index.php to wa¿ne forum dla zmagaj±cych siê z choroba nowotworow±, ale nie tylko...tutaj zdoby³am przepis na papryczki.....czy je w koñcu zastosujê??? Tutaj optymizmem zara¿a³a mnie rim (nie odzywa siê.....a¿ bojê sie pomy¶leæ, co sie mog³o wydarzyæ - rim=> dziêkujê :hearth:
Zachêcam do wklejania swoich linków.
Dzi¶ , dziêki postowi poni¿ej, po raz pierwszy od dnia za³o¿enia tego forum czyli od 15 sierpnia 2008 roku (dok³adnie w rocznicê pierwszego dramatycznego symptomu choroby Krzy¶ka) przeczyta³am jego tre¶æ, a zw³aszcza te s³owa:
bez niego Krzysiek móg³by ju¿ nie ¿yæ
Minê³o 1,5 misi±ca i............. sta³o siê to najgorsze...........nie by³am na to przygotowana.........wszystko przebieg³o w zawrotnym tempie...........
samograj
Dziêki za linka.... mam nadziejê, ¿e za jaki¶ czas nie bêdzie nas straszy³ bannr z reklam± wystawy.... nie wyobra¿am sobie mojego Krzy¶ka na miejscu cia³a umieszczonego na bannerze.....
samograj napisał:
Dziêki za linka.... mam nadziejê, ¿e za jaki¶ czas nie bêdzie nas straszy³ bannr z reklam± wystawy.... nie wyobra¿am sobie mojego Krzy¶ka na miejscu cia³a umieszczonego na bannerze.....
Nie mam zamiaru wklejac jakis banerów
veise napisał:
samograj napisał:
Ja nie piszê, ¿e wklejasz bannery, ja nacisnê³am Twój link, a ¿e zanim pokaza³ lekarzy moim oczom ukazal siê banner z reklam± Wystawy Cia³...., byc mo¿e akurat na taki migaj±cy i dynamiczny banner trafi³am, bo obecnie jest reklama banku
A tak na marginesie, bardzo siê Cieszê, ¿e siê zarejestrowa³a¶/e¶...jeden dzieñ i tak duzo interesuj±cych tematów, brawo
samograj napisał:
veise napisał:
samograj napisał:
Ja nie piszê, ¿e wklejasz bannery, ja nacisnê³am Twój link, a ¿e zanim pokaza³ lekarzy moim oczom ukazal siê banner z reklam± Wystawy Cia³...., byc mo¿e akurat na taki migaj±cy i dynamiczny banner trafi³am, bo obecnie jest reklama banku
A tak na marginesie, bardzo siê Cieszê, ¿e siê zarejestrowa³a¶/e¶...jeden dzieñ i tak duzo interesuj±cych tematów, brawo
samograj, teraz jest ³atwo pozyskaæ fundusze na to aby otorzyc fundacjê lub stowarzyszenie które powalczy z NFZ i na przyk³ad nawi±¿e wspó³pracê z fundacj± z USA aby ta pomog³a sprowadziæ nowe metody leczenia do Polski