Strony: 1
Moderator
znalaz³am taka oto informacje w gazecie.
na wstepie chce zaznaczyc, ze moj stosunek do tego rodzaju rzeczy, jako ze jestem osoba, ktora mocno stapa po ziemi jest dosc powsciagliwy, ale kto wie?
Ten dr bedzie przyjmowal w Warszawie, nie wiem czy to jest platne, a jak tak ile, jak ktos chce moge podac dokaldnie gdie bedzie przyjmowal i nr telefonow, bo nie wiem czy moge tu taka "reklame " wstawiac
ps. tekst jest z gazety Metro z czwartku 28maja
wkleje to tez w inne miejsca na forum
wiêc, nie bede przepisywala calosci tylko fragmenty:
"Pani Maria ze Znina jeszcze nie wierzy, ze 3 nieoperacyjne guzy w jej mozgu zosta³y usuniête bez skalpela, a 4 guz ostatni jest w stanie szczatkowym, co stwierdza wynik rezonansu magnetycznego wykonany ostatnio w klinice onkologicznej...
Kiedy Pani Maria zglosila sie do dr Sloskowskiego w Centrum NOY Terapie Naturalne w Inowroc³awiu, byla w kiepskim stanie psychicznym, bo wlasnie wypisano ja z kliniki onkologicznej w Bydgoszczy, gdzie miala biopsje i naswietlania, ale to nic nie da³o, bo guzy byly nieoperacyjne(...)
(...)Kiedy po 7 zabiegach bioenergoterapii poszla na badanie rezonansem , to okazalo sie ze 3 guzy calkowicie zniknely, a 4 jest w stanie szczatkowym (...)"
Uwa¿ajcie ,bo ten Panto oszust,nikomu nie polecam,a wrêcz przeciwnie,odradzam.
Strony: 1