Go¶æ
Witam,
pilnie potrzebuje leku Tarceva dla mojej mamy. Niestety nie staæ mnie na kupno a wiem ¿e ten lek daje du¿e szanse mojej mamie.
Proszê o pomoc moj mail iza165t@yahoo.pl lub tel 784058769
Go¶æ
oddam osobie potrzebujacej lek tarceva, pozostal po kuracji ojca..
pauletta22@tlen.pl
Go¶æ
WItam
mam jedno opakowanie (oryginalnie zamkniête) leku Nplate 250. Lek sprowadzali¶my z Niemiec. Zosta³o jedno opakowanie- mo¿e jeszcze komu¶ siê przyda. Lek ma datê wa¿no¶ci do koñca marca 2012 roku. By³ ca³y czas przechowywany wg wskazañ: w warunkach ch³odniczych (jest nadal) Wysy³ka w specjalnym termoizolowanym opakowaniu lub odbiór osobisty.Posiadam dowód zakupu oraz wszelkie dokumenty z Niemiec. Za lek zap³acili¶my 839 euro
Cena 500 euro (mo¿liwa p³atno¶æ w polskich z³otych)
CENA DO NIEWIELKIEJ NEGOCJACJI
tel 516 155 892
Go¶æ
Odsprzedam lek tarceva 100mg 22 szt. Zakupiony w aptece tel. kontaktowy 664 315 302
Go¶æ
badboy13 napisał:
Odsprzedam lek tarceva 100mg 22 szt. Zakupiony w aptece tel. kontaktowy 664 315 302 waznosc leku do 06.2014
Witam mam do sprzedania 3x Nicorette Invisipatch 25mg/16h 28 Plastrów po cenie 100 z³ za paczke i
4x Nicorette Invisipatch 25mg/16 7 Plastrów po cenie 40 z³ za paczke
Lek by³ zakupiony w aptece. Pozosta³o¶æ z rzucania palenia :/. Prosze o kontakt na gg 4459659 lub mail cichy040@op.pl
Go¶æ
WITAM MAM DO SPRZEDANIA PLASTRY NICORETTE Invisipatch 15mg/16h- 7 plastrów transdermalnych Wskazania: NICORETTE Patch (plaster) nale¿y do grupy leków nikotynowej terapii zastêpczej i jest przeznaczony dla osób, które pal± regularnie w ci±gu dnia. Plastry dostarczaj± kontrolowan± dawkê nikotyny roz³o¿on± równomiernie na ca³± aktywn± czê¶æ dnia, a wiêc na okres 16 godzin. Dawkowanie: Plaster aplikuje siê rano, a przed snem nale¿y go odlepiæ – dostarczenie nikotyny w nocy mog³oby spowodowaæ bezsenno¶æ. Kuracja plastrami trwa zwykle 3 miesi±ce. Zazwyczaj na pocz±tku u¿ywane s± plastry z wy¿sz± zawarto¶ci± nikotyny i stopniowo zmniejsza siê jej stê¿enie, co z czasem pozwala zupe³nie zaprzestaæ palenia. UWAGA!!!! Przed u¿yciem zapoznaj siê z ulotk±, która zawiera wskazania, przeciwwskazania, dane dotycz±ce dzia³añ niepo¿±danych i dawkowanie oraz informacje dotycz±ce stosowania produktu leczniczego, b±d¼ skonsultuj siê z lekarzem lub farmaceut±, gdy¿ ka¿dy lek niew³a¶ciwie stosowany zagra¿a Twojemu ¿yciu lub zdrowiu.
kontakt iwaa77@wp.pl
Go¶æ
WITAM mam do sprzedania CHAMPIX 0,5mg + 0,001g x 25 tabletek - lek ten stosowany jest w leczeniu uzale¿nienia od nikotyny, pomaga skutecznie rzuciæ palenie.Mi siê uda³o , wiêc dlaczego ma tobie sie nie udaæ??Zainteresowana osobe prosze o kontakt iwaa77@wp.pl
Go¶æ
Witam! Mam do odsprzedania opakowanie 30 tabletek powlekanych, 150mg (erlotynibu) leku TARCEVA za du¿o ni¿sz± cenê. Mo¿liwy jest zakup wybranej ilo¶ci tabletek. Data wa¿no¶ci leku jest do 2015r. Lek ten pozosta³ po choruj±cej w mojej rodzinie osobie, ze wzglêdu na ich warto¶æ, szkoda mi je wyrzuciæ. Zainteresowanych proszê o kontakt na nr. 507-612-084
Go¶æ
emka napisał:
Witam! Mam do odsprzedania opakowanie 30 tabletek powlekanych, 150mg (erlotynibu) leku TARCEVA za du¿o ni¿sz± cenê. Mo¿liwy jest zakup wybranej ilo¶ci tabletek. Data wa¿no¶ci leku jest do 2015r. Lek ten pozosta³ po choruj±cej w mojej rodzinie osobie, ze wzglêdu na ich warto¶æ, szkoda mi je wyrzuciæ. Zainteresowanych proszê o kontakt na nr. 507-612-084
OG£OSZENIE NIEWA¯NE
Posiadam 30 tabl.leku Tarceva firmy Roche 100 mg .Data wa¿no¶ci 2015r. Wszelkie informacje pod nr tel.506-771-501.Lek odsprzedam okazyjnie!
Go¶æ
kupiê lek tarceva 150 mg, potrzebujê kilka tabletek ze wzglêdu na przerwê w dostêpie (lekarz na urlopie)
proszê o kontakt na maila: non.ecrire@gmail.com
Go¶æ
Kupiê lek Tarceva (substancja czynna: erlotynib).
Tel. 517-571-108
Go¶æ
TARCEVA 150mg mam do sprzedania lek tarceva 150mg cene uzgodnimy telefonicznie 609625099
Go¶æ
masz te tabletki jak tak to w jakiej cenie
champix napisał:
WITAM mam do sprzedania CHAMPIX 0,5mg + 0,001g x 25 tabletek - lek ten stosowany jest w leczeniu uzale¿nienia od nikotyny, pomaga skutecznie rzuciæ palenie.Mi siê uda³o , wiêc dlaczego ma tobie sie nie udaæ??Zainteresowana osobe prosze o kontakt iwaa77@wp.pl
Go¶æ
Odstapie za rozsadna cene jedna dawke temodalu, dzwoncie w kazdej chwili 536911409
Go¶æ
Witam, mam do sprzeda¿y lek tarceva 100 mg, ca³e opakowanie 30 tabletek, zakupione w aptece w grudniu 2014 z data wa¿no¶ci do wrze¶nia 2017r. Opakowanie nie zosta³o otwarte. Niestety ze wzglêdu na pogorszony stan zdrowia, leku nie mo¿na by³o podaæ. Cena do uzgodnienia. Kontakt pod numerem telefonu 501 097 001.
Go¶æ
Sprzedam lek Tarceva 150 mg pe³ne opakowanie 30 tabletek.
Cena do uzgodnienia telefonicznie tel. 606 488 545