Gość
Za chwilę minie 5 lat od tak złej diagnozy - wczoraj Heniu odebrał kolejne wyniki z TK i wszystko jest OK.
Dziękuję Bogu i Wam wszystkim za modlitwy. To co juz otrzymaliśmy jest za co dziękować a pełna wiary wiem, że jeszcze parę takich "5-tek" razem będzie nam dane przeżyć.
Bądźmy RAZEM - chociaż myślami!
Serdecznie pozdrawiam i zapewniam o wsparciu modlitewnym
Asia
Gość
Dawno tu nie zaglądałem. Cieszę się Twoją radością życzę kolejnej piątki, ale liczy się każdy dzień. Czytam swoje wpisy sprzed lat i sam się sobie dziwię że tyle było we mnie dobroci. Bogu niech będą dzięki za Irenę -Ewę a Was doświadczanych przez Pana tymi samymi kłopotami serdecznie pozdrawiam i polecam Bożej Opatrzności.
Jerzy
Kolejne 1,5 roku darowane nam z góry. Tyle w tym czasie zrobiliśmy pięknych rzeczy. Zdobyliśmy razem koronę gór polski, zwiedziliśmy Maroko, nurkujemy w Egipcie, z grupą znajomych "szalejemy" na weekendowych wypadach, śmigamy na nartach , córki kończą studia - świat jest piękny. Z perspektywy - szczęśliwa rodzinka... Aż trudno uwierzyć że kiedyś życie wydawało się beznadziejne.
Wiara czyni cuda - WALCZCIE do końca...
Pozdrawiam wszystkich - Asia
Zostały podarowane nam kolejne lata i chociaż ciężko nieraz rozstawać się z bliskimi osobami - a poprzedni rok był w ostatnie pożegnania wyjątkowo obfity - to my trwamy i staramy dawać wsparcie i miłość swą innym
*