Strony: 1
Go¶æ
samograj napisał:
Baabciu, trafi³as w sedno!!!
Ciagle myslê czy mozna by³o Krzyska uratowaæ, wyrzucam sobie, ¿e skorzysta³am z nieodpowiednich osób, ¿e mog³am jechac od razu do Majchrzaka i nie pozwoli³abym na tak agresywna radioterapiê- czemu lekarza zastosowa³ eksperymentalne dawki??? Przeciez powinien wiedzieæ czym to grozi, a jeszcze dzisiaj przeczyta³am o d³ugoletnich przezyciach ludzi z GBM IV, gdzie jako usposobienie do d³ugich przezyæ ma sie gdy GBM ma komponente skapodrzewiaka, gdy pacjent ma co najmniej 80 punktów w skali sprawno¶ci Karnofsk’yego (Krzy¶ mia³ 100), guz by³ maleñki, umiejscowiony obwodowo => to dawa³o mu szansê na d³u¿sze przezycie w dodatku metylacja MGMT wypad³a pozytywnie czyli Temodal by³ skuteczny....i ciagle ta my¶l:
Czy nie zaszkodzi³am mu papryczkami????
Czy ich dzia³anie na naczynia w³osowate, na uk³ad krwiono¶ny (gwa³towne rozszerzenie naczyñ) nie by³o przyczyn± rozej¶cia siê rany, przeciez wyszed³ ze szpitala w dobrej kondycji, reoperacja by³a totalna, tydzieñ przed ¶miercia guza nie by³o!!!!
Gdyby nie ta rana nie by³oby sepsy.... nie wiem czy papryczki moga szkodziæ, mam watpliwo¶ci i chcê innych przestrzec, aby rozs±dnie podchodzili do takich nie do koñca zbadanych terapii.
Witaj,
Mój 22-letni brat ma glejaka IV stopnia...lekarze odejmuj± rêce...proszê czy mog³aby¶ mi podaæ namiary do Majchrzaka? B³agam, nie chcê Go straciæ
Wojewódzki Szpital Specjalistyczny nr 5 im. ¶w. Barbary w Sosnowcu
Plac Medyków 1, tel. 032 368 20 00, fax: 032 368 20 32
41-200 Sosnowiec, e-mail : sekretariat@wss5.pl
http://www.wss5.pl/
Prof. Henryk Majchrzak - wybitny specjalista z dziedziny neurochirurgii
Podaje adres gdzie profesor H Majchrzak przyjmuje prywatnie:
Katowice ul. 3 Maja 34 I piêtro, w czwartki od 15, telefon rejestracji 032 2510593
Go¶æ
Z tego co wiem papryczki ,podobnie jak du¿e ilo¶ci czosnku, cebuli,dzia³aja rozrzedzajaco na krew,zmniejszaj± krzepliwo¶æ(znam to z w³asnego do¶wiadczenia,ze wszelkie rany,nawet krwawienia miesi±czkowe ,s³abiej siê goj±,miesi±czki s± bardzo obfite i zdaja sie nie mieæ koñca)wiêc wydaje mi siê,ze w przypadku ran,zabiegów chirurgicznych,nadmiernych krwawieñ powinno siê z nich zrezygnowaæ do czasu zagojenia rany lub ustania krwawienia o czym niestety lekarze nawet nie wspominaj±
Go¶æ
Witam, potrzebujê aktualny numer telefonu do prywatnego gabinetu Pana Profesora Majchrzaka w Katowicach. Ten podany na internecie jest ju¿ nieaktualny.
Pozdrawiam
K
Go¶æ
Telefon do prywatnego gab napisał:
Witam, potrzebujê aktualny numer telefonu do prywatnego gabinetu Pana Profesora Majchrzaka w Katowicach. Ten podany na internecie jest ju¿ nieaktualny.
Pozdrawiam
K
je¶li to nadal aktualne tel = 661 090 071
PROFESOR HENRYK MAJCHRZAK NEUROCHIRURG - GABINET PRYWATNY
Profesor Henryk Majchrzak przyjmuje prywatnie pacjentów w Klinice 2000 w Katowicach przy ulicy ¯elaznej 1.
Profesor przyjmuje tam w czwartki w godzinach 15-21.
Przed przyjazdem nale¿y dokonywaæ rejestracji telefonicznej.
Wiêcej informacji na stronie Profesora Henryka Majchrzaka:
http://www.henrykmajchrzak.pl
Strony: 1