No aż mnie zatkało
Boże miej ich w swojej opiece!!!!!!
Aniu jesteśmy z wami FUA z Olkusza
Samograja to jak nic komornik zajął..........
\
Jak niemocą do karetki impet ww.samograja – co ona? ta karetka – 1-drzwiowa??>
Transfuzja – ODPAŁ!!!!!!! Samograju przybij5tkę. Krew to też tkanka, a tu sponiewierana i intoksykowana miesiącami. Super po rozumie i Logiką jak niżej z APELEM znaczy:
ODDAJEMY KREW DLA KRZYŚKA !!!!!!!!!
KTO NIE MIAŁ ŻÓŁTACZKI ANI IDZIE NIE HIVEM ANI KACEM NA CIĄGLE – PROŚBA „NA KARTECZKE” PO TROCHU UTOCZYĆ – DLA BILANSU
Grupa i czynniki anty- nieistotne. Na zaświadczeniu musi być dla: Krzysztof Miłek
(znaczy chyba nawystarczy, kiedyś tak było). I słać na adres samograja.
Też tyczy obżartuchów z cafe na koniczynie)
Samograju, jak chcesz jeszcze bardziej w guście, zajmij się przewodami nosowymi (nie swoimi
dla jasności) ale trzeba samemu , z pietyzmem zwłaszcza nozdrzem z sondą czy „posondzie” )
jak poszliście w gastrostomię. Tylko nie od razu, po zmacerowaniu przez dobę. zwykła wazelina (sory za reklamę tejże)
I poprostu –OUT, tylko delikatnie, co podatne, bo lokalnie może być zapalone, zintergrowane
z wyściełaniem śluzówki .
Bo może być tak, że odzawsze oddychało się przez nos a na dziś udręka, bo miesiącami tenże zapchany. Niektórzy nie mają odruchu oddychać awaryjnie „za przeproszeniem – ustami”.
zwłaszcza jak przytomność od czasu do czasu, wedle uznania.
Chyba że tzw 'odejście' kliniczne, to morda się sama otwiera. Ale tym lepiej nie testować.
Gdynianka
Boże, dziękujemy Ci!
Matko Najświętsza, wszyscy Aniołowie i Święci – dziękujemy!
I nadal się modlimy.
Materdejo !!!
Dzięki Ci Boże za spełnianie naszych próśb...
Modlimy się nadal bardzo gorąco o cudowne uzdrowienie Krzysia i mocno trzymamy kciuki...
Aniu Kochana, wracajcie szczęśliwie do domu...
Mieć nadzieję, że samograj z Krzyśkiem razem na teraz i w nosie 'paliatywnie'
podłubane według instrukcji (albo wg intuicji własnej, jak na bezneciu/).
PS. Przeprosiny dla niewtajemniczonych za konkretność
Moderator
poproszę dziś na dwóch duzych forach :angelo: o modlitwę dla Was i dobre mysli :angelo:
teraz kiedy pisze zorientowałam się że macie na imię tak jak mój syn i synowa
:angelo: posyłam do Was :angelo: dobre anioły :angelo: niech Wam będzie jak najlżej :angelo:
Aniu kochana nie pisałam, ale wszystko śledzę na bieżąco.
Modlę się za Was całym sercem.
Moderator
Nawet nie wyobrażam sobie nie wypicia kufelka z Krzysiem .
KOCHANE LUDZISKA! Pamiętajmy, że tak naprawdę to Rodzina bardzo walczy o Krzysia!, Ania!... Oni muszą mieć czym walczyć! Nie jestem bogaty, jestem prawie obcym, ale pomagam "ile mogę", do czego wszystkich zachęcam. Sami widzicie, że warto. Walczmy o Krzyśka
Ostatnio edytowany przez McQ (2008-09-22 06:40:03)
Walczmy, ciągle trzeba walczyć...
Ania, trzymtajcie się wszyscy do kupy-w kupie siła!
Kochani, znowu dołek
Krzysiu jest w stanie agonalnym, niewydolność oddechowo-krążeniowa. Ale w tej chwili jest lepiej, niż było parę godzin temu. Serce bije mocno, ale oddech krótki...
Nie odpuszczamy!! Modlimy się...
Ania cały czas jest przy nim...
Czytam wątek Samograja, a łzy same kapią....
Będzie dobrze, jakże to tak, zmarnować tyle wysiłku? Nie, nie, nie!! Nie zgadzam się. Krzysztof raz jeszcze z tego impasu wyjdzie. ZOBACZYCIE.
Modlę się....
Jesteśmy z Krzyśkiem, sercem i myślami .
Aniu, Krzysiu jestem całym z WAMI!
Piszę, bo widzę, że jesteście, że wielu kuka na to forum...
Właśnie rozmawiałam z Anią - dzwoniła ze szpitala. Przeczytałam jej Wasze wpisy - jest Wam wszystkim bardzo wdzięczna...
Co będzie dalej, naprawdę nie da się przewidzieć, ale powiem, co jest teraz: nadal się poprawia, saturacja lepsza - jest nikła nadzieja...
Nie odpuszczamy...
Jutro wspomnienie św. Ojca Pio, o 7.00 Msza Święta w intencji Krzysia...
Dum spiro, spero,
Moderator
Przepiękne Baabciu